FAQ

Alle som deltar på kurs må betale semesteravgift/treningsavgift, en for vårsemesteret og en for høstsemesteret. I tillegg tilkommer en medlemskontigent som kun betales en gang i året. Semesteravgiften/treningsavgiften varierer fra kurs til kurs. Du finner en oversikt over kursene våre og betalingsinformasjon her.  Medlemskontigenten – kr 200 – betales via Min Idrett. Den dekker forsikring på trening via Norges Idrettsforbund og grunnlisens til Norges Danseforbund. Merk deg at medlemskontigenten må betales FØR kurspåmelding.

For deltagelse i regionale/nasjonale konkurranser må det også betales inn en konkurranselisens til Norges Danseforbund fra og med det året deltager fyller 11. Du kan enten kjøpe en årlig konkurranselisens, eller en engangs konkurranselisens for de konkurransene barnet deltar i.

Årlig konkurranselisens kjøpes her.

Engangs konkurranselisens innløses i registreringsskjemaet/ påmeldingsskjemaet for den aktuelle konkurransen.

Har du spørsmål om betaling og ønsker å komme i kontakt med oss? Klikk her.

Nei, dessverre. Påmelding er bindende og treningsavgiften/medlemskontigenten refunderes ikke.

Du kan søke til klubben om redusert pris hvis barnet ditt starter midt i semesteret. Send melding til post@Hillsportsdansere.no

Send en epost til post@Hillsportsdansere.no og meld fra dersom det er ønskelig å komme på prøvetime. Vi vil da varsle trener om dette slik at du blir tatt godt imot ved ankomst.

Det er viktig å føler seg komfortabel på trening. Vi har ingen regler for hva som er lov og ikke lov å ha på seg, men vi anbefaler gode innesko, eventuelt dansesko.

Spond er vår foretrukne kommunikasjonskanal. Alle medlemmer blir lagt til i Spond når treningsavgiften og medlemskontigenten er betalt. Du kan laste ned Spond-appen i Google Play eller App Store.

Oversikt over konkurranser i 2023 finner du her.

Ja, vi arrangerer loddsalg hvert semester, altså to ganger i året. Dette er nødvendig for at vi skal nå vårt budsjett. Klubben drives på dugnad, og foreldre som arrangerer loddsalget setter pris på at alle bidrar. Gjennom våre dugnader er vi med på å holde medlems- og treningsavgiften på et anstendig nivå, hvilket sikrer at flest mulig barn vil ha anledning til å være med på dansen. Takk for ditt bidrag! Når vi har loddsalg kan man «kjøpe seg ut» av dugnaden ved å kjøpe loddene selv.

  • 137985 HILL SPORTSDANSERE
  • 141503 HILL SPORTSDANSERE TRENINGSHELG FELLESTIMER
  • 141502 HILL LODDSALG
  • 141499 HILL INNGANGSPENGER ARRANGEMENT
  • 720531 HILL KIOSK HANDLEKURV

Barn Sportsdans nivå 1, 2 og 3 kan delta i konkurranser i Vestlandsserien og Norgesserien.

Merk! For deltagelse i regionale/nasjonale konkurranser må det betales inn en konkurranselisens til Norges Danseforbund fra og med det året du fyller 11. Du kan enten kjøpe en årlig konkurranselisens, eller en engangs konkurranselisens for de konkurransene du deltar i.

Årlig konkurranselisens kjøpes her.

Engangs konkurranselisens innløses i registreringsskjemaet/ påmeldingsskjemaet for den aktuelle konkurransen.

Det arrangeres 1 til 2 ganger bytte/kjøp og salgs dag i klubben. Eventuelt kan en bruke klubben sin facebook side til å legge ut.